Prethodni članak
Sljedeći članak

ZAHVALA JESENI U KLANJCU: Ovogodišnje izdanje je mini, u skladu s mjerama

Poznata manifestacija Zahvala jeseni u Klanjcu održat će se u subotu 3. listopada


 

Poznata manifestacija Zahvala jeseni u Klanjcu održat će se u subotu 3. listopada . - Bit će to mini izdanje Zahvale jeseni uz 5. biciklijadu čiji je start planiran za 13 sati, mini sajam i glazbeni program domaćih glazbenika od 16 sati, a sve koroni usprkos i sa željom da se naša lijepa tradicija skupljanja i okupljanja na našem starom placu poslije berbi ne prekine – rekli su organizatori.

Danas, 30. rujna se igra u 16:30 četvrtfinale kupa NSKZŽ između NK Klanjca i NK Zagorca Krapina.

Što se tiče središnjeg događanja koje se održava u subotu 3. listopada na Trgu Antuna Mihanovića. Od 12 do 13 sati traju prijave za 5. biciklijadu 'Zahvala jeseni u Klanjcu' čija je ruta Klanjec – Lučelnica – Radakovo – Luka – Veliko Trgovišće – Dubrovčan – Tuheljske Toplice – Klanjec (Trg Antuna Mihanovića).

Od 16 do 20 sati trajat će program na trgu. Tu će biti koncert 'Knjiga i glazba' Tomislava Golubana i Vida Kotarskog, a za glazbu će biti zaduženi i 'Mini bend' (Igor Siročić Sikky, Tomica Greblički Ventek, Mario Malovec, Ivan Greblički Ventek i Marko Poslončec), kao i 'Mini KUD-ovski bend'. Kao i svake godine tu će i biti sajam tradicijskih i domaćih proizvoda, kao i ugostiteljska ponuda.

Manifestacija će se održati uz epidemiološke mjere za sprječavanje širenja zaraze virusom COVID-19.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook