Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorski krim-policajac Nikola najbrži je policajac u čitavoj Hrvatskoj


U nedjelju 26. ožujka održan je Zagrebački proljetni polumaraton, Zagreb21, na kojem su sudjelovali i policijski službenici Policijske uprave krapinsko-zagorske. Riječ je o cestovnoj atletskoj utrci ukupne duljine 21,098m, čiji se start i cilj nalaze na zapadnom dijelu Ulice Hrvatske bratske zajednice, ispred Nacionalne sveučilišne knjižnice u Zagrebu.

Od zagorskih policajaca, u kategoriji polumaratona, sudjelovao je Nikola Štefanić, koji je pokazao kako je najbrži policajac u čitavoj Hrvatskoj, budući da je osvojio prvo mjesto u kategoriji MUP-a.

Nikola je, inače, službenik Policijske postaje Krapina. Inače je iz Žutnice kod Krapine, do ulaska RH u Schengen radio je kao granični policajac, a onda je premješten u 'krim policiju' Policijske postaje Krapina. 

Spomenimo na kraju i to da Nikola nije jedini zagorski policajaca koji je sudjelovao na nedjeljnom polumaratonu. Nime, u kategoriji na 5 km sudjelovao je i Belošević Zdenko te bračni par Antonio i Dijana Rihtar, isto tako policijski službenici Policijske uprave krapinsko-zagorske, koji su također postigli zapažene rezultate.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook