Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorec čistio šupu pokojnog oca i prestravio se. Odmah je pozvao policiju

  • policija traka  (4).jpg

    Fotografija je arhivska!


Jedan je Zagorec jučer, u utorak, čistio šupu koju je naslijedio od pokojnog oca. Kako doznaje Zagorje.com, čisteći je, naišao je na ručnu bombu i raznorazno streljivo. Odmah je nazvao policiju, a njihova ekipa za protueksplozijsku zaštititu odmah je izašla na teren te je uklonila i odvezla nađenu bombu i streljivo.

Ne spominjući detalje, tu su informaciju potvrdili i iz PU krapinsko - zagorske. 

"Jučer, 6. lipnja u Oroslavju, prilikom čišćenja gospodarskog objekta pronađena je jedna ručna bomba i 11 komada streljiva raznog kalibra, eksplozivno sredstvo i streljivo su sa mjesta pronalaska izuzeli policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu.

Apeliramo na građane, u slučaju pronalaska eksplozivne naprave, oružja ili streljiva nazovite na broj 192 ili najbližu policijsku postaju.

Savjetujemo građanima da ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja. Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način.", kažu iz zagorske policije.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook