Prethodni članak
Sljedeći članak

[ZABAVA I ZA KLINCE I ZA RODITELJE] Na veseo i kreativan način završilo Ljeto u parku

Udruga žena "Humsko srce" organizirala je još jedno "Ljeto u parku" - radionice i kino na otvorenom


Ljeto u parku završilo je zadnje subote u kolovozu na vrlo veseo i kreativan način. Udruga žena "Humsko srce" okupila je frizersku i šminkersku ekipu u čije su se ruke djeca oduševljeno i bez zadrške prepustila. U frizerskom timu bili su Dunja Pavlić Majerić (Frizerski salon Tin) i Nikola Gajšak (Frizerski salon My way) koji su razveselili djecu novim fizuricama. Prema željama već modno osviještenih klinaca, izrađivale su se pletenice, repići, pundžice, odvažne i otkačene frizure, šareni pramenovi, pa čak i tetovaže na kosi.

Pune ruke posla imale su i šminkerice Ines Petek i Jožica Poredski koje su dečke pretvarale u Spidermane, a curke u nježne leptirice ili im iskombinirale šljokice i vitice oko očiju. Ideja za oslikavanje imali su na pretek, kao i oduševljenja onim što im je Ines osmislila. Članice Udruge bile su pak zadužene za „tetoviranje“. Djeca su bila toliko oduševljena njima da su ih stavljala i po licu, rukama, vratu, nogama… Istodobno s uljepšavanjem, djeci su bile dostupne brojne društvene i sportske igre, a nekima je bila dovoljna i samo livada za trčanje. Završnica večeri bilo je prikazivanje prvog hrvatskog dječjeg fantastičnog filma „Moj je dida pao s Marsa“, na dekicama i s neizostavnim kokicama, sad već stalnog pratitelja u parku – kokičara Alojza.

- Zabavno je bilo svima, i djeci i roditeljima, ali i svima nama koji smo na neki način sudjelovali u ovom događanju. Dječja nasmiješena lica najveća su nagrada za naš rad. I motivacija da se dogodine opet vidimo u parku – poručili su organizatori.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook