Prethodni članak
Sljedeći članak

ZABA se oglasila o zatvaranju poslovnice u Oroslavju: 'Klijentima je na raspolaganju bankomat'


Kao što smo danas već pisali OVDJE, tijekom jutarnjih sati u Oroslavju se stvorila poprilična gužva ispred poslovnice Zagrebačke banke. Kako su nam objasnili grđani, gužva je nastala zbog najava Zagrebačke banke da će oroslavsku poslovnicu zatvoriti, no nisu nam znali reći točno kada, a isto tako nisu bili sigurni ni u razloge zatvaranja.

Stoga je portal Zagorje.com na ovu temu poslao upit Zagrebačkoj banci, iz koje su nam potvrdili kako će oroslavsku poslovnicu zatvoriti, no nisu nam poslali odgovor na naše pitanje o razlozima zatvaranja. Otkrili su nam tek da se poslovnica zatvara ove srijede, kada joj je zadnji radni dan.

Iako građani negoduju zbog zatvaranja poslovnice ZABA-e u Oroslavju, tvrdeći kako ima znatan broj starijih građana koji nemaju mogućnost otići do poslovnica u susjedne gradove, a isto tako se ne služe bankomatima ni Internet bankarstvom, u Zagrebačkoj banci u tome ne vide problem.

Njihov odgovor prenosimo u cijelosti:

„Poslovnica Zagrebačke banke u Oroslavju, Oro trg 1, trenutno radi po prilagođenom ljetnom radnom vremenu ( 8., 9. i 10. kolovoza), nakon čega će klijentima na ovoj adresi biti na raspolaganju uplatno-isplatni bankomat.

Od 11. kolovoza 2022. cjelokupno poslovanje iz poslovnice Oroslavje, Oro trg 1 seli u poslovnicu Donja Stubica, Toplička cesta 10, koja posluje u radnom vremenu:

ponedjeljak, srijeda i petak 8:00 – 14:00

utorak i četvrtak 12.00 – 19.00 sati

o čemu smo obavijestili naše klijente poslovnice dopisom od 25. srpnja.

Uz uplatno-isplatni bankomat na adresi u Oroslavju naši klijenti se mogu nastaviti koristiti našim bankarskim uslugama u najbližim poslovnicama u Donjoj Stubici te u Zaboku, on line bankarstvom: putem mobilne aplikacije (m-zabe) i putem interneta (e-zabe), kao i putem bankomatske mreže - na području Krapinsko-zagorske županije 24 sata dnevno dostupno je više od 40 bankomata.", stoji u odgovoru koji je Zagrebačka banka poslala na upit novinara portala Zagorje.com.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook