Prethodni članak
Sljedeći članak

Za zlatarbistričke udruge predviđeno 380 tisuća kuna

Najviše je namijenjeno za udruge u sportu, 205 tisuća kuna


foto: ilustracija

Općina Zlatar Bistrica objavila je javni poziv svojim udrugama za prijavu projekata i programa. Ukupno je za udruge predviđeno 380 tisuća kuna.

Za udruge u sportu predviđeno je 205 tisuća kuna. Od toga je 175 tisuća namijenjeno za provedbu programa i projekata, a 30 tisuća kuna za istu namjenu davanjem u naravi. Visina potpore po korisniku iznosi maksimalno 100 tisuća kuna. Javnim pozivom udrugama za učestvovanje u manifestacijama od značaja za Općinu Zlatar Bistrica planirano je 40 tisuća kuna, a po korisniku najviše 5 tisuća kuna.

Za udruge u kulturi raspoloživ iznos je 65 tisuća kuna, a visina potpore po korisniku može iznositi najviše 10 tisuća kuna. Za udruge usmjerene razvoju u poljoprivredi, raspoloživ je iznos od 30 tisuća kuna, a visina potpore može iznositi najviše 10 tisuća kuna. Javnim pozivom za predlaganje programa i projekata u socijalnoj skrbi predviđeno je ukupno 30 tisuća kuna, dok maksimalan iznos potpore može biti 5 tisuća kuna. Za udruge usmjerene očuvanju digniteta i promicanju istine o Domovinskom ratu, psihološkom i socijalnom osnaživanju te podizanju kvalitete življenja hrvatskih branitelja u 2020. godini raspoloživo je 10 tisuća kuna, a visina potpore po korisniku maksimalnu 5 tisuća kuna.

Svi detalji mogu se naći na službenoj web stranici Općine Zlatar Bistrica, a rok za podnošenje prijedloga projekata i programa završava 17. veljače u 12 sati. U slučaju neiskorištenja predviđenih sredstava, javni poziv ostaje otvoren do 31. listopada ove godine.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook