Prethodni članak
Sljedeći članak

'Za tri oboljele osobe kontrolni test bio je negativan, za 2-3 dana mogli bi imati izliječene'

Ravnatelj Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana Tihomir Vančina napomenuo je na presici Županijskog stožera kako je za tri oboljele osobe kontrolni test bio negativan


Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 55 osoba pozitivnih na koronavirus, među kojima 53 sa prebivalištem na području županije, odnosno 24 osobe na području Grada Pregrada, 11 osoba na području Grada Krapina, 8 osoba na području Općine Hum na Sutli, 4 osobe na području Grada Zabok, 3 osobe na području Grada Oroslavje, 2 osobe na području Grada Donja Stubica te 1 osoba na području Općine Jesenje.

Ravnatelj Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana Tihomir Vančina napomenuo je na presici Županijskog stožera kako je za tri oboljele osobe kontrolni test bio negativan. - Sada se čeka drugi i ako on bude negativan, oni bi se kroz dva-tri dana mogli smatrati izliječenima – rekao je ravnatelj Vančina i dodao kako je testirano zasad 211 uzoraka. – U petak smo uspostavili trijažu i liječnici Doma zdravlja nam pomažu u uzimanju briseva. U bolnici se zasada nalazi 10 pacijenata od čega je 7 na novom odjelu na -1 razini bolnice, a 3 pacijenta su na katu koji imaju teži oblik bolesti – rekao je Vančina i još jednom apelirao na ljude da se pridržavaju mjera izolacije.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook