Prethodni članak
Sljedeći članak

Za razvoj poduzetništva Općina Bedekovčina dodjeljuje 215.000 kuna potpora

Općina već 4 godinu za redom dodjeljuje potpore za razvoj poduzetništva putem Javnog poziva, odnosno Programa poticanja poduzetništva


Općina Bedekovčina raspisala je Javni poziv za dodjelu potpora za razvoj poduzetništva na području Općine Bedekovčina za 2021. godinu. Općina već 4 godinu za redom dodjeljuje potpore za razvoj poduzetništva putem Javnog poziva, odnosno Programa poticanja poduzetništva.

Od 2018. godine dodijeljeno je ukupno 12 nepovratnih potpora novoosnovanim obrtima i tvrtkama sveukupne vrijednosti 219.152,80 kuna. Općina je kroz Program poticanja poduzetništva potpomogla otvaranju 12 obrta odnosno tvrtka na području Općine Bedekovčina.

U cilju suzbijanja negativnih ekonomskih posljedica uzrokovanih epidemijom COVID-19 virusa, dodijeljeno je ukupno 25 jednokratnih potpora sveukupne vrijednosti 101.000,00 kuna.

 Financijska sredstva u vidu bespovratnih potpora, u okviru raspisanog Javnog poziva, dodjeljuju se u sveukupnom iznosu od 215.000,00 kn putem sljedećih mjera: potpore novoosnovanim obrtima i tvrtkama u iznosu 100.000 kn, potpore poduzetnicima za financiranje troškova izrade projektnih prijedloga za sufinanciranje iz fondova EU i nacionalnih fondova od 15.000 kn te jednokratne potpore za suzbijanje negativnih ekonomskih posljedica uzrokovanih epidemijom COVID-19 virusa od 100.000 kn.

Pojedinom korisniku može se odobriti više vrsta potpora do najvišeg ukupnog godišnjeg iznosa od 40.000 kuna.

 Zahtjev za dodjelu potpora na propisanom obrascu s popratnom dokumentacijom podnosi se Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Bedekovčina na adresu: Trga Ante Starčevića 4, 49221 Bedekovčina. Propisani obrasci nalaze se na web stranici Općine, www.bedekovcina.hr Rok za podnošenje Zahtjeva za potporu je do 1. studenog 2021. godine, odnosno do iskorištenja osiguranih sredstava. O zahtjevima će se odlučivati prema redoslijedu zaprimanja.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali (DC8) u mjestu Šmrika vozi se naizmjence, jednim trakom. Promet je pojačan na većini cesta u smjeru mora, a gužve su i na većini graničnih prijelaza pa vozače pozivamo na dodatni oprez i strplj...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program