Prethodni članak
Sljedeći članak

Za predsjednika Udruženja obrtnika Stubica ponovno izabran Nenad Kučiš


Na konstituirajućoj sjednici Skupštine Udruženja obrtnika Stubica za mandatno razdoblje 2022.-2026., za predsjednika je izabran Nenad Kučiš.

U Skupštinu Udruženja obtnika izabrani su Darko Hanžek, Jasna Bogović Pavlina, Renata Stepan, Nedjeljko Kucelj, Zdravko Košec, Marija Vrban, Margareta Pavrlišak, Brankica Šćuric, Zvjezdana Dekan, Marko Čmarec, Darko Grden, Željko Novak, Davor Lisak, Damir Berša, Marko Horvatek, Nenad Žukina, Miroslav Štagar, Bernard Andraka, Danijel Lešković, Stanko Čičko, Dubravko Koščević, Martina Jantol Županić i Krunoslav Rusan. Po prijedlogu predsjednika za potpredsjednice Udruženja imenovane su Zvjezdana Dekan i Renata Stepan. Upravni odbor ima devet članova, a čine ga predsjednici cehova te jedan član po prijedlogu predsjednika. U Upravni odbor imenovani su Nedjeljko Kucelj, Zdravko Košec, Marija Vrban, Brankica Šćuric, Zvjezdana Dekan, Darko Grden, Marko Horvatek, Stanko Čičko i Dubravko Koščević.

Nadzorni odbor ima tri člana koji su također imenovani na ovoj sjednici, a to su Jadranka Horvat Kucelj, Davorka Pavlović i Daniel Ivanić. Na ovoj sjednici Skupštine izabrano je i pet predstavnika Udruženja obrtnika Stubica u Skupštinu Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije. Na samom kraju sjednice predsjednik se zahvalio na dosadašnjoj suradnji kolegama i povjerenju za sljedeći mandat ističući važnost održavanja sjednica cehova i dolaska na iste te pozvao sve da se još aktivnije uključe u rad Udruženja posebno na organizaciji predstojeće humanitarne akcije 2. Humanitarni obrtnički lonec koje će se održati u lipnju.

Gost sjednice predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Darko Varga čestitao je predsjedniku Nenadu Kučišu na novom mandatu, ostalim članovima tijela Udruženja koji su izabrani na svoje dužnosti na sljedeće četiri godine te je pohvalio iznijete smjernice u budućem radu Udruženja. Pohvalio je rad i aktivnosti Udruženja obrtnika Stubica, istaknuo dobru suradnju i organiziranost među članovima te im zaželio sreću u budućem radu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook