Prethodni članak
Sljedeći članak

Vučić ''dok je živ'' ne želi u Hrvatsku na more

Vučić je ocijenio da je u Hrvatskoj počela revizija povijesti.


Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da mora dati sve od sebe da Srbija ima najbolje odnose sa susjedima, ali da ne smije zaboraviti šta je bilo sa srpskim narodom u Drugom svjetskom ratu.

Vučić je u intervjuu za Prvu televiziju rekao da više desetina tisuća ljudi svake godine ljetuje u Hrvatskoj, a da je njegov stav da on ''dok je živ'' neće ići u Hrvatsku na more. Kazao je da ne zamjera građanima Srbije koji ljetuju u Hrvatskoj, prenosi N1.rs

''Oni (građani) koji već ljetuju tamo su time iskazali svoj stav o svemu, moj stav je da ja tamo ne bih ljetovao i to je u redu, svatko ima svoje mišljenje, i to je suština demokratskog društva'', rekao je Vučić za TV Prva.

Dodao je da nije htio ići na more, već u Jasenovac, da pokaže poštovanje prema žrtvama i da je ponovo tražio da posjeti to mjesto stradanja, ali da se s tim ništa nije dogodilo.

Ponovio je svoju raniju izjavu da je bio šokiran što u Beogradu nema ulice posvećene jasenovačkim žrtvama, niti spomenik.

Vučić je ocijenio da je u Hrvatskoj počela revizija povijesti.

Kako je rekao, Hrvatska se ljuti zbog obilježavanja zločina na Petrovačkoj cesti, jer želi pokazati da je akcija ''Oluja'' bila ''čista''.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook