Prethodni članak
Sljedeći članak

Vrijedna donacija Zagorske lige protiv raka Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana

Darovan je Kompex uređaj za kvalitetniju postoperativnu rehabilitaciju pacijenata na Odjelu za traumatologiju


U predblagdanskom duhu darivanja, Zagorska liga protiv raka donirala je Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana Kompex uređaj za kvalitetniju postoperativnu rehabilitaciju pacijenata na Odjelu za traumatologiju.

Svečana primopredaja održala uz prisutstvo ravnatelja Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih velikana te predsjednika Lige prim. dr. Stanka Beline.

Sva sredstva koja Liga kroz godinu prikuplja donacijama građana, služe kao pomoć već oboljelima,ali i za kupnju aparata i sredstava za rano otkrivanje bolesti, čime skrećem pažnju na dosadašnji rad Zagorske lige protiv raka, organizaciju brojnih koncerata, kazališnih predstava, likovnih kolonija i prodajnih izložbi doniranih likovnih djela, čime su se prikupila sredstva i omogućila donaciju zagorskom zdravstvu medicinske aparature u vrijednosti preko 2,5 milijuna kuna.

Uz sve veći broj aktivista i simpatizera, Zagorska liga protiv raka nastavlja s daljnjim radom na edukaciji, upozoravanju na važnost prevencije i ranog otkrivanja zloćudne bolesti kao i na pomoći oboljelima uz poziv svim zainteresiranim da se pridruže.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook