Prethodni članak
Sljedeći članak

VRAĆA SE NAJVEĆI STRUČNI SAJAM POLJOPRIVREDNE I ŠUMARSKE MEHANIZACIJE

Ove će godine sajam biti još bolji i još veći

Krajem siječnja se u boljem i raskošnijem ruhu u Celje vraća najveći stručni sajam poljoprivredne i šumarske mehanizacije u Sloveniji. Sajam Agritech koji je lani nadmašio sva očekivanja (posjetilo ga je više od 20 tisuća posjetitelja), a ove će godine već drugi put nuditi edukacije i nove investicije i za najzahtjevnije i najiskusnije poljoprivrednike te šumare, a mlađu generaciju će oduševiti novim tehnologijama.

Lani je Agritech u Celju prvi put otvorio svoja vrata i primio veliki odaziv od strane izlagača i posjetitelja. Pokazalo se da je struci bio potreban specijalizirani sajam s terminom prije glavne poljoprivredne sezone, kada poljoprivrednici planiraju kupnju mehanizacije. Na sajmu je to rezultiralo iznimnom posjećenošću i kupnjama koje su premašile očekivanja organizatora i izlagača.

A ove će godine sajam biti još bolji i još veći. Uz dvije dodatne dvorane i bogati izložbeni program cjelovite ponude za poljoprivrednike i šumare, na sajamskom prostoru će se održavati edukacije i prikazi u praksi na kojima će svi posjetitelji sajma moći besplatno sudjelovati. Jedna od većih novosti su testne vožnje najnovijih traktora, demonstracije uporabe šumarskih strojeva, informativni dan za mlade u poljoprivrednoj i šumarskoj branši te mnoge druge aktivnosti tijekom sajma.

Stoga, već danas u svoj kalendar zabilježite termin od 29. siječnja do 2. veljače kada će se na celjskom sajamskom prostoru održati događaj koji ne smije propustiti kako iskusni, tako ni novopečeni poljoprivrednik i šumar.

Više informacija:

https://shop.ce-sejem.si/agritech/?fbclid=IwAR3XI6uUCnwGzW2ZT0egMCarljP9Nn6gA6msu8jI1hTbbg1RtHHudgY45fo

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook