Prethodni članak
Sljedeći članak

Vozač skrivio nesreću u Peršavesi, imao je 2,03 promila. Ozlijeđena je jedna osoba

Nesreća se u Peršavesi dogodila zbog neprilagođene brzine


Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave krapinsko-zagorske evidentirano je jedno kazneno djelo, četiri prometne nesreće i dva prekršaja.

Evidentirano je jedno kazneno djelo prijevare.

Policijski službenici tijekom vikenda obavili su očevid kod četiri prometne nesreće. Dvije prometne nesreće bile su s materijalnom štetom i dogodile su se u Oroslavju zbog nepropisne vožnje u natrag i u Klanjcu uslijed neprilagođene brzine, a vozač koji je skrivio tu prometnu nesreću vozilom je upravljao s 0,94 promila alkohola u organizmu.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Svetom Križu Začretju uslijed držanja vozila preblizu desnom rubu kolnika jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede.

Isto tako lakše tjelesne ozljede zadobila je jedna osoba u prometnoj nesreći do koje je došlo u Peršavesi uslijed neprilagođene brzine, a vozač koji je skrivio tu prometnu nesreću vozilom je upravljao sa 2,03 promila alkohola u organizmu. Od počinjenih prekršaja policija izdvaja jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira, jedan prekršaj neovlaštenog posjedovanja droga i tri prekršaja u cestovnom prometu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook