Prethodni članak
Sljedeći članak

Vozač na liječenju u KB Dubrava, neslužbeno se doznaje da je vozio pijan s 1,8 promila

Ima višestruke teške ozljede, ali život mu nije ugrožen, kazao je dr. Mislav Rakić iz KB-a Dubrava

  • Zeljko Lukunic/PIXSELL

    Zeljko Lukunic/PIXSELL


Strašna, nezapamćena nesreća dogodila se jučer na naplatnoj postaji Mraclin kod Velike Gorice. Automobil kojim je upravljao mladi vozač, velikom se brzinom zabio u zgradu uz naplatnu postaju. Probio je nekoliko zidova i usmrtio djelatnika Hrvatskih autocesta koji je bio u zgradi.

Vozeći brže od sto kilometara na sat, bez kočenja, automobil je doslovno uletio u HAC-ov objekt.Život je izgubio 53-godišnjak, dugogodišnji djelatnik HAC-a. Teška intervencija i jeziv prizor, kažu vatrogasci koji su vozača izvukli iz smrskanog automobila.

Otkriveno je da je 20-godišnjak pozitivan na koronavirus pa je na liječenju u bolnici u Dubravi. Ima višestruke teške ozljede, ali život mu nije ugrožen.- Ima kontuzije i subduralni hematom mozga, koji u ovom momentu ne zahtijeva akutno neurokirurško liječenje, ima obostrane kontuzije pluća i složene prijelome obaju donjih ekstremiteta koji će zahtijevati vjerojatno kirurško liječenje, kaže dr. Mislav Rakić iz KB-a Dubrava.

HRT vijesti neslužbeno doznaje da je imao 1,8 promila alkohola u krvi. Policija ne otkriva detalje. Još traje, kažu, kriminalističko istraživanje, utvrđivanje svih okolnosti i pravno relevantnih činjenica.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook