Prethodni članak
Sljedeći članak

Vojko V u Zaboku

Nakon što je kiša za prvi put rekla „ne može“...


HGF 27; koncert 𝐕𝐎𝐉𝐊𝐎 𝐕

petak 02.06.2023. / 20:00 / reGarden - Zabok / upad free, mukte, džaba…

𝐕𝐎𝐉𝐊𝐎 𝐕
Objavio je 2018. godine prvijenac “Vojko”, postao otac, osvojio tri Porina 2019. godine, za album godine, spot godine i klupski album godine, održao veliki broj koncerata diljem regije, objavio dvije slikovnice za djecu – i umoran je. „Satra san se, ne mogu više”, kaže Vojko na kraju spota za posljednji singl “Umoran” 


Teško je izdvojiti uspješniji i veći single pa ih je jednostavnije nabrojati redom kako su i izlazili. U siječnju 2018. objavljuje “Zovi čovika”, zatim se ruši internet suradnjom s Huljićem i izbacivanjem “Pasta Italiana”, a pred nastup u rasprodanom Domu sportova objavljuje spot za “Kako to” koji ga je lansirao u trenutno najvećeg i najvrućeg izvođača regije čemu u prilog idu rasprodani koncerti u Zagrebu, Beogradu, Sarajevu, Mostaru, Rijeci i Splitu.
Vojko nastavlja jako i u 2019. te gotovo da nema grada u regiji na kojem nije nastupao.
2020. je možda i bio “Umoran” ali 2021. je spreman za povratak na binu i nove koncertne izazove što je i najavio novim hit singlom “Mamići”

FB: https://www.facebook.com/VojkoFau


Koncert Vojka je promocija HGF natječaja za sezonu 2023, a svi demo bendovi koji zadovoljavaju uvijete prijave mogu se prijaviti na linku;
http://hgf-zabok.net/hageef-natjecaj/?fbclid=IwAR3cHHTWRrtAG2EgZmMs5xUmf-6Ji38BhwjF8cVFRNUNxjLHZSfTf2juojU

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook