Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] Velik interes za domaćim delicijama na 100 % ZAGORSKO u Zagrebu

Manifestacija 100 % Zagorsko se održava u dva dana, u petak do 22 sata, a u subotu 19. rujna od 8 do 20 sati. Posjetite Zagorce na glavnom zagrebačkom trgu.


Na Trgu bana Jelačica u Zagrebu danas je simbolično otvorena manifestacija 100% Zagorsko“ u Zagrebu koja se u metropoli održava po 11. puta. „100% Zagorsko“ je manifestacija prodajno-izložbenog čiji je cilj promovirati Zagorje kao poželjnu turističku destinaciju bogate kulturne baštine i gastronomske ponude. Ove godina na manifestaciji sudjeluje 70 izlagača koji na Trgu bana Jelačića predstavljaju zvukove i mirise zagorske tradicije, poljoprivredne proizvode uzgojene na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način, kao i proizvode tradicijskih obrta Krapinsko-zagorske županije. Manifestacija 100 % Zagorsko se održava u dva dana, u petak do 22 sata, a u subotu 19. rujna od 8 do 20 sati. Posjetite Zagorce na glavnom zagrebačkom trgu.

Kao i svake godine, ovu manifestaciju su jedva dočekali Zagrepčani, koji su kupovali prave domaće zagorske proizvode. Kupuje se sve - od čvaraka, špeka, mlinaca, zimnice, voća i povrća... Kakav je bio interes pogledajte u nastavku.

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook