Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] Pogledajte kakve su golčine Kolar i Hajdaš zabili jedan drugom iz penala


U subotu su se u Velikom Trgovišću, povodom Dana općine, okupili brojni zagorski političari, među kojima su u neslužbenom dijelu posebnu pažnju privukli župan Željko Kolar i saborski zastupnik Siniša Hajdaš Dončić, koji je u Veliko Trgovišće stigao kao izaslanik predsjednika Republike Hrvatske, Zorana Milanovića.

Kako je nakon svečane sjednice Općinskog vijeća, izaslanik ministrice turizma i sporta svečano otvorio i tamošnji novi sportski kompleks, najmoderniji zagorski nogometni teren s umjetnom travom isprobali su i stranački kolege, SDP-ovci Kolar i Hajdaš Dončić, koji su jedan drugom pucali penale.

Prvi je loptu na bijelu crtu postavio Kolar, a između vratnica stao je Hajdaš Dončić, koji nije imao nimalo šanse protiv preciznog županovog udarca u Hajdašev desni kut.

Potom su zamijenili uloge, u kojoj je Hajdaš također pokazao sigurnost, te plasirao mirnu i sigurnu loptu također u Kolarov desni kut. Župan se kao vratar ipak malo više potrudio od Hajdaša, no obrana mu je zamalo izbjegla.

Nakon poravnatog rezultata, obojica su odlučili da je najbolje da konačan rezultat ostane prijateljski, 1:1, te nisu nastavili s izvođenjem jedanaesteraca.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu:

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook