Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] 'Lepi cajti nisu prešli' i 'Dečki sa Sutle' dva su nova spota Lepih cajtov


U Desiniću je ovog vikenda na imanju Mladena Šurbeka, održana promocija dvaju spotova Lepih cajtov. Spotovi su snimljeni za pjesme 'Lepi cajti nisu prešli' (autor: Davorin Vukmanić) i 'Dečki sa Sutle' (stari naziv Polka Lepi cajti). Pjesme su snimljene u studiju Lugoton u Sloveniji, vlasnika i ton majstora Bojana Lugarića. U spotovima glume: Jelena Šurbek, Marko Podboj i Davorin Fiket, a scene su snimane u Zelenjaku, Muzeju Staro selo Kumrovec, okolici Desinića, Kleti Grešna gorica i imanju Šurbek. Konjsku zapregu ustupio je Ivan Hotko. Snimatelj je bio Božidar Horvat.

Sponzor oba spota je Mini mljekara Veronika iz Desinića. Izdavač spotova je Croatia records, a pjesma Dečki sa Sutle će se naći i na kompilaciji koja uskoro izlazi na tržište.Članovi Lepih cajtov, Stanko Bračun, Drago Fiket, Davorin Vukmanić, Milan Kladnički i pridruženi član Robert Bračun, zahvalili su svima koji su na neki način pomogli u realizaciji spotova, ali i prisjetili se snimanja prvog albuma Pozdrav zavičaju, u studiju Jadran filma u zagrebačkoj Dubravi, upravo u zadnjem tjednu studenog 1985.

Na snimkama sviraju i pjevaju: Milan Kladnički – gitara, vokal, Davorin Vukmanić – bas gitara, vokal, Stanko Bračun – harmonika, Drago Fiket – truba, Robert Bračun – bubnjevi, vokal i Alen Kundih – klarinet.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook