Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] KLIJENTICE PREZADOVOLJNE: City Spa centar ponovno otvorio vrata

Popularan City Spa centar koji se nalazi na adresi Zivtov trg 3 od ponedjeljka je ponovno počeo s radom


Popularan City Spa centar koji se nalazi na adresi Zivtov trg 3 od ponedjeljka je ponovno počeo s radom. Prilika je to bila da razgovaramo s vlasnicom Anom Šaronjom koja nam je rekla kakvi su njezini dojmovi te dojmovi klijentica.

– Imali smo pauzu od 45 dana, a dobro smo se pripremili za ponovno otvorenje. Tu se prije svega moram zahvaliti svojim djelatnicama koje i prije samog otvorenja omogućile da se prostor pripremi kako bi poštivali odredbe Nacionalog stožera. Imamo dezificijense, papirnatu konfekciju i sve ostalo potrebno za odvijanje rada. Nije se mnogo toga promijenilo u centru budući da smo već i prije pojave korone održavali visoke standarde higijene – napomenula je Šaronja.

Naime, pri ulazu se nalazi dezificijens, klijentice dolaze s maskama i vlastitim rukavicama, a maske i rukavice nose djelatnice centra.

- Prvi dan je prošao dobro. Ljudi su dobro prihvatili, zvali su telefonom i naručili su se prethodno. Par dana prije smo na društvenim mrežama objavili kako ćemo funkcionirati. Klijenti su nas jedva dočekali, kao i mi njih – naglasila je vlasnica centra. Zanimalo nas je za kojim tretmanima je bilo najviše upita.

- Najviše upita bilo je za depilaciju, ugradnju trepavica koje naše klijentice jako vole,pedikure i manikure,te korekcije obrva.S obzirom na ljetno vrijeme koje dolazi tu je i solarij za osobe koje vole tamniji ten. Popunjeni smo kroz dva tjedna, radi nas osmero podijeli li smo se u dvije smjene tako da držimo socialnu distancu.Između tretmana je slobodno vrijeme kad se mora odraditi dezinfekcija. Radno vrijeme je od 9 do 21, a subotama u svibnju radimo od 9 do 19 kako bi klijentima bili još dostupniji – objasnila je vlasnica.

Zadovoljna je i dugogodišnja klijentica Jana Jagić koja je došla na više tretmana. - Bila sam jako sretna kad su me nazvali u petak da će otvoriti svoja vrata, došla sam na tretman obrva, trepavica, masažu… - rekla nam je Jana.

A da bi se na odužio svim onima koji su na prvoj liniji obrane od koronavirusa, City Spa centar na ulazu je oslikao zid sa slikama liječnika, medicinskih sestara, vatrogasaca, policajaca… - Htjeli smo im se na ovaj način odužiti – naglasila je vlasnica centra.

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook