Prethodni članak
Sljedeći članak

VIDEO&FOTO: Buduće frizerke razveselile štićenike doma novim frizurama!


Učenice 2. d razreda frizerskog smjera Srednje škole Oroslavje posjetile su jučer štićenike Centra za rehabilitaciju, odnosno Doma u Pustodolu.

Jedanaest budućih frizerki razveselilo je štićenike i štićenice doma novim frizurama, šišanjem i bojanjem kose, a sve u sklopu praktične izvanučioničke nastave i tehnoloških vježbi.

Tradicija je to koju Srednja škola Oroslavje provodi već osam godina, po dva puta godišnje, no od ove godine taj je posjet Domu uvršten u Školski kurikulum te se izvodi upravo u sklopu praktične nastave, što nam je pojasnila profesorica Jagoda Žegrec.

-Bilo je nevjerojatno emotivno. I za naše učenice, koje su stekle jedno novo iskustvo, a i za štićenike doma – ispričala je prof. Žegrec.

-Oni već znaju da dolazimo, jer je to tradicija naše škole, tako da nam se posebno vesele. Dočekali su nas veselo, a naše su im učenice obojale kosu, napravile im uvojke i razne frizure pred Uskrs. Otpratili su nas pjesmom i s puno zagrljaja, a mi smo se puni dojmova i s osmjesima na licima vratili u školu – kaže prof. Žegrec.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook