Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO & FOTO] Advent u Stubakima nezaboravnim hitovima otvorili Novi fosili

Osim koncerta koji je okupio mnogobrojnu publiku pred pozornicom, posjetitelje su oduševili sadržaji za djecu, ali i ugostiteljska ponuda


Nezaboravnim hitovima 'za dobra stara vremena' članovi Novih fosila Sanja, Zec i Marinko zagrijali su i oduševili mnoštvo na otvorenju Adventa u Stubakima.

Uživale su starije, ali i mlađe generacije, pjevajući u glas sa zvijezdama večeri.

Prilikom samog otvorenja, dobrodošlicu posjetiteljima poželio je sam organizator Roman Rogović, a okupljene je pozdravio i župan Željko Kolar, obzirom da je Krapinsko – zagorska županije ove godine pokrovitelj manifestacije.

Rogović je istaknuo kako se Advent u Stubakima organizira još od 2017. godine, kada je s time krenuo Nikola Kristić. – Tada sam bio sponzor, a prošle godine sam ja krenuo s organizacijom, a Nikola Kristić sponzorirao ga je kulturnim programom. On se također i ove godine pobrinuo za program i izvođače, tako da ćemo imati jedan zanimljiv Advent. Nakon odličnih iskustava lani, ove godine imamo još veće klizalište za koje smo imali jako puno upita, puno sadržaja za djecu, a osim koncerata i ugostiteljske ponude u autentičnim kućicama, imamo i veliki nogometni corner s najvećim TV ekranom za praćenje utakmica naše reprezentacije – rekao je Rogović i pozvao posjetitelje da dođu na Advent.

Župan Željko Kolar pohvalio je ambijent i organizaciju ovog Adventa. – Mnogo veći gradovi i sredine itekako bi se ponosili da imaju ovako organiziran advent i siguran sam da će Stubaki kroz prosinac biti prepuni gostiju. Sve jedinice lokalne samouprave imaju veće ili manje proslave adventa, a ovaj je specifičan po tome što je organizator privatna osoba, koja želi svom mjestu dati jedan duh Božića i dočeka Nove godine – rekao je Kolar. Istaknuo je i kako naši hoteli, ali i privatni smještaji, vrlo dobro pune svoje kapacitete, stoga je pozvao sve koji žele božićne ili novogodišnje blagdane provesti u Zagorju da se požure s rezervacijama. – Vjerujem da će na našim adventima ponovo tradicionalni jedni od najbrojnijih gostiju biti Zagrepčani. Jer ovdje je jedna posebna atmosfera, štimung koji bez obzira na sve lepi beli Zagreb grad ne može napraviti, ali može lepo zeleno Zagorje – zaključio je župan.

Na samom otvorenju nastupila je violončelistica Ana Rucner uz plesačice na svili Naulipoplanda.

Klizalište je već prve večeri bilo prepuno, a posjetitelje je oduševila i ugostiteljska ponuda, kombinacija moderne i tradicionalne hrane, pa tako možete pojesti buncek burger, hot dog s kiselim zeljem, ali i wok, a ugrijati se, osim uz grijalice koje su postavljene na svakom koraku, možete kuhanim vinom.

Uza sve to, počastiti se možete i nekim domaćim proizvodima OPG – ova ili pak nekim prigodnim ukrasima. Fotogaleriju s prve večeri Adventa možete pogledati OVDJE.

Program se nastavlja i danas. U 16.30 sati počinje predstava 'Još jedna priča iz šume', kao i radionica izrade adventskih vjenčića i kalendara. Od 20 sati nastupaju Davor Štern i Superstar.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook