Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] Damir Krznar održao pokazni trening zagorskim trenerima


Bivši igrač i trener Dinama, trentno trener Maribora, Damir Krznar, održao je pokazni trener zagorskim trenerima u sklopu njihovog licenciranja za nadolazeću sezonu na igralištu NK Mladost Zabok u SC Zaseka. Organizator treninga bio je Nogometni savez KZŽ. Krznaru je kod treninga asistirao trener Mladosti i budući doktor nogometa, Kristian Mitrečić, a demnostratori su bili kadeti NK Mladost Zabok. Tema treninga bila je tranzicija iz faze napada u fazu obrane.


-Cilj treninga je pokušati izboriti loptu tamo gdje si je izgubio, pogotovo ako je to u napadačkoj trećini, kod gola protivnika. Kad tu osvojite loptu imate veliku šansu brzo i direktno ugroziti njihova vrata - izjavio nam je između ostalog Damir Krznar.


Tribine SC Zaseka u Zaboku bile su pristojno ispunjene, kao da se radi o nogometnom derbiju, a svi prisutni su mogli uživati u znalački vođenom treningu od strane Krznara. Među trenerima koji su trebali upisati bodove za licencu našao se i poznati kondicijski trener, Zvonko Komes, koji trenutno radi u Zagorcu KR, a u svojoj bogatoj karijeri bio je između ostalog trener Bayerna, Hrvatske nogometne reprezentacije i Dinama.


-Uživao sam u treningu. Iznimno poštujem rad Damira Krznara. Radi se o vrlo obrazovanom i stručnom treneru - izjavio nam je Zvonko Komes.


Nakon treninga Damir Krznar dao nam je kratki intervju u kojem se osvrnuo na sam trening, ali i na trenutnu situaciju u svom novom klubu Mariboru. Cijeli intervju možete pogledati ovdje:

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook