Prethodni članak
Sljedeći članak

Vesna Jelić izabrana za v.d. predsjednicu Ženske inicijative HNS-a KZŽ

Pokušat ću doprinijeti jačanju zanemarene uloge žena u razvoju društva jednakih šansi, poručila je Vesna Jelić


Za v.d. predsjednicu Ženske inicijative HNS-a Krapinsko-zagorske županije izabrana je Vesna Jelić, članica Predsjedništva Županijske organizacije HNS-a i predsjednica Ženske incijative HNS-a Gradske organizacije Krapina. Jelić je zahvalila na ukazanom povjerenju te obećala aktivan rad Ženske incijative na području Krapinsko-zagorske županije.

“Vrijeme je da žene postanu aktivnim dionicima u kreiranju lokalne politike i društvenih zbivanja, stoga ću zajedno s ostalim vrijednim članicama Ženske inicijative intenzivnije raditi na poticanju i aktiviranju žena u bavljenju političkim radom na području županije te kreiranju atraktivnih programa i projekata kojima možemo doprinjeti razvoju naših sredina.“ - rekla je Vesna Jelić.

Svojim znanjem i bogatim životnim i profesionalnim iskustvom, Vesna Jelić zasigurno može opravdati ukazano povjerenje.“Svojim ću znanjem pokušati doprinjeti jačanju zanemarene uloge žena u razvoju društva jednakih šansi i ispravljanju socijalnih nepravdi. Ženska incijativa Krapinsko-zagorske župnije neraskidiva je karika u lancu članica i članova HNS-a i Županijske organizacije, a moja će uloga biti da tu snagu održim i dalje.“ - zaključila je Jelić.

Potporu novoizabranoj v.d. predsjednici dalo je i vodstvo Županijske organizacije HNS-a Krapinsko-zagorske županije na čelu s predsjednikom Robertom Šplajtom. „Obzirom na empatiju i razumijevanje te profesionalizam i predanost kojima Vesna Jelić pristupa poslu i ljudima, ne sumnjamo u kvalitetan budući rad Ženske inicijative Krapinsko-zagorske županije i u tome im dajemo punu podršku.“- zaključio je predsjednik HNS-a KZŽ Robert Šplajt.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook