Prethodni članak
Sljedeći članak

“VESELO, VESELO, ZAGORCI” Dvoje saborskih zastupnika iz Zagorja prepucavali se tko od njih živu u paralelnom svemiru

Riječ je o perspektivnim političarima...


Danas su na N1 televiziji svoja mišljenje o aktualnim političkim događanjima ukrstili dvoje političara iz Zagorja: Damir Habijan (HDZ) iz Varaždina i Sandra Benčić (Možemo), rođena Zabočanka.

Benčić je  ustvrdila da je veći problem od komunikacije “dva brda” to što država ne funckionira već duže vrijeme. “Na razini same Vlade, dužnosnici su pod istragama. Uhapšeni ministar (Darko Horvat) zamijenjen je ministrom za kojeg također saznajemo da se nad njim vrše izvidi (Ivan Paladina), u trenutku imenovanja se znalo da ima dvije živuće kaznene prijave. Ozbiljan problem je što država stoji na mjestu. I Vlada i državna uprava su disfunckionalane, stoji se na mjestu mjesecima”, rekla je Benčić.

Potom je između dvoje zastupnika zaiskrilo.

“Slušajući kolegicu Benčić imao sam osjećaj kao da živim u nekom paralelnom svemiru”, rekao je Habijan, a Benčić mu je uzvratila: “Pa vi živite u paralelnom svemiru. Vi ste iz HDZ-a, ja znam da vi živite u paralelnom svemiru, nije to osjećaj”.

“Ponovno mi upadate u riječ, ja sam doista mislio da ste fina i pristojna zastupnica i da ćete mi dopustiti da završim misao, ali sam se malo razočarao”, rekao je Habijan, a Benčić se ubacila: “Niste to sigurno mislili”.

Habijan je na kraju komentirao najavljenu rekonstrukciju Vlade koja je prvobitno bila najavljena do Uskrsa: “Bit će onako kako je premijer rekao, u vrijeme kad on odluči. Ja se nadam vrlo uskoro, sve ide svojim tokom i ne vidim čemu panika”.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook