Prethodni članak
Sljedeći članak

[VELIKO PRIZNANJE] Braća Sinković nominirani za najbolju mušku veslačku posadu godine


Još jedna lijepa vijesti za braću Martina i Valenta Sinkovića. Naime, svjetski prvaci u veslanju nominirani su za najbolju mušku posadu godine

Kako prenosi portal Vijesti.hr, izvrsnost braće Sinković već je 2016. godine službeno priznata od strane Svjetske veslačke federacije kada su Martin i Valent proglašeni najboljom muškom posadom, dok je trener Bralić za najboljeg veslačkog trenera na svijetu izabran 2015. godine.

- Iznimno smo ponosni na ovu nominaciju, to je još jedna potvrda za sve rezultate koje postižemo i sav trud koji ulažemo tijekom cijele godine - rekao je Valent Sinković dok je Martin dodao da je nominacija velika stvar i predivno priznanje nakon posebno uspješne sezone. Valja reći kako FISA nagrade za najbolje u 2019. godini dodjeljuje u 7 kategorija i to za najbolju mušku i žensku posadu, najbolju para-veslačku posadu, najboljeg trenera te posebne nagrade za doprinos veslanju kao sportu, za sveučilišnog veslača koji je pokazao temeljne vrijednosti veslanja u svim aspektima života i svjetsku nagradu veslanje za održivost.

Nagrade najboljima dodijelit će se 22. studenog 2019. u Londonu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook