Prethodni članak
Sljedeći članak

Veliki interes za prvim pub kvizom u Tuhlju

Prošle je subote u ugodnom ozračju Caffe bara „Monaco“ održan je prvi pub kviz na području Općine Tuhelj


Prošle je subote u ugodnom ozračju Caffe bara „Monaco“ održan je prvi pub kviz na području Općine Tuhelj, na inicijativu Savjeta mladih Općine Tuhelj uz organizacijsku pomoć Športskog društva Tuhelj. Koncept kviza i sama pitanja osmislio je Marko Brozović, a u vođenju kviza pomogli su mu članovi Savjeta mladih Paula i Filip. Moderatori su kroz kviz vodili 11 ekipa koje su se odlično iskazale u intelektualnom nadmudrivanju. Za tri najuspješnije ekipe su na kraju osigurane i prigodne, simbolične nagrade od strane sponzora i vlasnika kafića.

- Neizmjerno nam je drago da je ova inicijativa došla i u naš Tuhelj. Odlično je vidjeti sve te ekipe kako dijele svoja znanja, skupljaju glave oko dogovora i na jedan zaista produktivan i koristan način provode subotnju večer. Hvala našim domaćinima, Danijeli i Kreši na besprijekornoj organizaciji i suradnji – rekao je predsjednik Savjeta mladih Općine Tuhelj, Tomislav Tramišak.

Njegova zamjenica, Paula Petrinec, u završnom je obraćanju istaknula: „Izrazito je pozitivno što se i Tuhelj upisuje na mapu gradova i općina u Hrvatskoj koje je zahvatila pub kviz manija. Vjerujem da imamo sjajnu podlogu i svijetlu budućnost za nastavak ove inicijative.“

Nakon predstojećeg sastanka u petak bit će odlučeno kad će se održati iduće izdanje kviza.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook