Prethodni članak
Sljedeći članak

Velika tuga pogodila obitelj i u Hrvatskoj omiljenog trenera


Tužne vijesti primio je omiljeni slovenski trener i izbornik Slovenije Matjaž Kek, kada je saznao kako mu je preminuo otac Franc, koji je isto bio legenda slovenskog nogometa, najviše Maribora.

Franc Kek ostavio je veliki trag u povijesti nogometnog kluba Maribor, čiji je bio jedan od osnivača te bivši nogometaš i trener tog slovenskog prvoligaša.

Matjaž Kek je saznao tužnu vijest pred prijateljsku utakmicu Malte i Slovenije, zbog čega je propustio konferenciju za medije, ali izgleda kako će sjediti na klupi reprezentacije u nadolazećim susretima, piše Dnevno.hr.

Ostaje na klupi

Naime, postojala je mogućnost da će Keka na klupi zamijeniti Boštjan Cesar, ali slovenska Nogomania tvrdi kako će izbornik voditi momčad u prijateljskom susretu protiv Malte i onda pet dana kasnije protiv Portugala na domaćem terenu.

Matjaž Kek ostavio je veliki trag u hrvatskom nogometu, najviše naravno u Rijeci, s kojom je osvojio prvenstvo 2017. godine, dva Kupa i Superkup.

Ime slovenskog izbornika svaki put se pojavi i u kombinacijama oko Dinama, ali do sada slovenski stručnjak nije pokazao interes za vođenje zagrebačkog prvoligaša.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook