Prethodni članak
Sljedeći članak

Velika obljetnica KUEU Kaj Zlatar Bistrica


Kulturno-umjetnička edukacijska udruga Kaj iz Zlatar Bistrice je u subotu, 18. ožujka 2023. godine, u Domu kulture u Zlatar Bistrici održala svečanu sjednici povodom 30. obljetnice rada udruge.

Svečanoj sjednici Skupštine Kulturno-umjetničke edukacijske udruge Kaj prisustvovala je i zamjenica župana Jasna Petek, koja je predsjedniku udruge Leonardu Fuliru i uručila zahvalnicu koju je udruzi povodom 30. godišnjice uspješnog djelovanja dodijelio župan Željko Kolar.

Predsjednik Leonard Fulir je na svečanosti iznio referat o radu udruge u svih 30 godina, nakon čega su zaslužnim pojedincima i institucijama uručene prigodne diplome i zahvalnice. Uz one od strane KUEU Kaj, uručene su i diplome Hrvatskog sabora kulture od strane njegovog predstavnika Armanda Slavičeka. Ovu veliku obljetnicu su u pozdravnim govorima, uz već navedene, čestitali i načelnica i predsjednica Općinskog vijeća Općine Zlatar Bistrica Vesna Mikulec i Nataša Krajačić, gradonačelnik Oroslavja i bivši predsjednik KUEU Kaj Viktor Šimunić, predsjednik KUD-a Belec Jurica Vukić i tajnik udruge Petrože Krušljevo Selo Damir Duh.

Na sjednici su prikazani i isječci govora podrške iz vremena samog početka udruge, materijal sa nastupa, druženja i gostovanja u proteklih 30 godina te video spot autorske skladbe, koji možete vidjeti ovdje: https://youtu.be/V7RlnAtgas4

Velika fotogalerija sa održane svečanosti dostupna je na Facebook stranici  KUEU „Kaj“, Zlatar Bistrica.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook