Prethodni članak
Sljedeći članak

VEĆA SIGURNOST PROMETA: U Kumrovcu nova prometna signalizacija

Vodstvo općine Kumrovec je danas članom uprave Hrvatskih cesta, Alenom Leverićem, nakon radnog sastanka, obišlo državnu cestu D205 na području Općine Kumrovec i okolice


Vodstvo općine Kumrovec je danas članom uprave Hrvatskih cesta, Alenom Leverićem, nakon radnog sastanka, obišlo državnu cestu D205 na području Općine Kumrovec i okolice. Sigurnost na samoj cesti u Kumrovcu povećana je postavljanjem svjetlećih semafora koji označavaju pješačke prijelaze zahvaljujući Hrvatskim cestama koje su uvažile naše zamolbe za postavljanjem istih. U istom projektu postavljeni su i mjerači brzine u gusto naseljenom mjestu Razvor.

- Obišli smo i državnu cestu D229 Kumrovec - Zagorska Sela. Spremna je sva potrebna dokumentacija i radovi bi trebali započeti najkasnije u rano proljeće sljedeće godine - rekao je Alen Leverić.  - Stvaramo, radimo i obnavljamo, želimo da su nam sustav i infrastruktura uređeniji i da nam ljudi žive bolje, a ponajprije sigurnost naših sumještana i posjetitelja - rekao je Šplajt.

- Dobra prometna povezanost vrlo je važna za KZŽ koja u ovom dijelu graniči s Republikom Slovenijom, te nam je za cestovni promet vrlo važna  sigurnost sudionika prometa. Svako unapređenje prometne infrastrukture pridonosi razvoju KZŽ - rekao je Ferek-Jambrek.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook