Prethodni članak
Sljedeći članak

[VATROGASAC ORGANIZIRAO NOGOMETNI TURNIR] Slavlje Omladinca na Brezovi


Po vrlo sparnom vrućem vremenu održan je nogometni turnir na Brezovi koji je okupio osam zagorskih momčadi. Uz domaćina, Vatrogasca, koji je u četvrtfinalu savladao Toplice s 3:0, u finalni dan ušli su i Omladinac koji je s 3:1 savladao Inkop, Đalski koji je s 2:1 slavio protiv Jedinstva i Zagorec VT koji je s 1:0 slavio protiv Vatrogasca.

Nakon uzbudljivih polufinala, koja su riješena izvođenjem penala, Vatrogasac je bio uspješniji od Đalskog, a Omladinac od Zagorca VT. Prije finala Đalski i Zagorec VT kao poraženi pucali penale, kako bi riješili pitanje trećeplasiranog. Tu su više umješnosti imali nogometaši Đalskog, koji su slavili rezultatom 6:5. U finalu je omladinac sa čistih 3:0 savladao domaćina i tako zasluženo postao pobjednik ovog turnira.

Omladinac je u svojim redovima imao najboljeg strijalca Valentina Vrabca i najbolje vratara Tomislava Pinka, dok je iz redova domaćina za najboljeg igrača izabran Marko Sever.

Najboljim pojedincima i momčadima u društvu predsjednika Vatrogasca, Josipa Kroga, dijelili su i šef omladinskog pogona zagrebačkog Dinama i bivši igrač Vatrogasca, Damir Krznar te načelnik općine Sveti Križ Začretje, Marko Kos.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook