Prethodni članak
Sljedeći članak

V Stubake se dohaja v jutro dišeće, a odhaja gliboko v nuoč, gda mužika vgasne

Program drugog događaja ovogodišnje Zagorske rivijere u organizaciji Zagorskog lista potaknuo je mnoge da pokažu svoju domišljatost, kreativnost i vedar duh.


U subotu, u ranim jutarnjim satima, iz svih krajeva Hrvatske, v Stubake su počeli stizati prvi gosti. Najviše ih je bilo iz Zagreba i Zagrebačke županije, no nekoliko obitelji stiglo je i iz Varaždinske, Međimurske i Istarske županije te više parova i obitelji iz Slovenije.

Program drugog događaja ovogodišnje Zagorske rivijere u organizaciji Zagorskog lista potaknuo je mnoge da pokažu svoju domišljatost, kreativnost i vedar duh. Neki znaju izvrsno crtati, a neki su nam nekaj otpopevali i ispripovedali - o Zagorju. DJ Gotz & Ramiz te animatori Eva, Helana i Rafael vrlo uspješno su zaokupili pažnju svih koji su došli v Stubake, s namjerom da se bućnu u bazen i u potpunosti uživaju u idealnoj temperaturi ljekovite vode. Nakon cjelodnevnog programa, koji je bio ispunjen s brojnim zabavnim radionicama i interaktivnim sadržajima, uslijedile su nagrade pokrovitelja i fotografiranje s dobro raspoloženim sudionicima tradicionalne, trinaeste po redu Zagorske rivijere. Galeriju fotografija objavili smo na adresi: www.zagorje.com


 


Manifestaciju Zagorska rivijera 2020. u Hotelu Matija Gubec i Termama Tuhelj prate naši pokrovitelji: Roses Designer Outlet, Carlsberg, Offertissima, Mana moda, Mini mljekara Veronika, Narodne novine, TZ Krapinsko-zagorske županije i Muzeji Hrvatskog zagorja.

Pratite naše objave i na službenoj FB stranici portala, jer domaćini Zagorske rivijere našim čitateljima redovito poklanjaju gratis ulaznice za bazene, masaže i wellness pakete! Sutra ćemo vam napisati kako nam je bilo jučer (u nedjelju) na jednoj od najljepših zagorskih plaža - u sklopu Hotela Matija Gubec u Stubičkim Toplicama.

U nedjelju, i sve ostale nedjelje u srpnju, družimo se u Termama Tuhelj!

Vidimo se na Zagorskoj rivijeri!

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook