Prethodni članak
Sljedeći članak

UŽIVO: Sudar 'školskog' autobusa u Začretju. Vozio je djecu u školu


U petak ujutro oko 7:20 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao autobus koji je vozio djecu u Osnovnu školu Sveti Križ Začretje. 

Kako neslužbeno doznajemo, autobus se kretao ulicom Marije Jurić Zagorke prema Trgu Hrvatske kraljice Jelene i tik pred samim trgom, na zavoju, sudario se s Opel Corsom, koja je s trga skretala prema Ulici Marije Jurić Zagorke u smjeru Krapine. U Opel Corsi, osim vozačice, bila je i suvozačica.

Očevici su nam ispričali kako nitko nije ozlijeđen, a djeca koja su bila u autobusu pješke su nastavila do obližnje škole.

Kako smo se i sami uvjerili, riječ je, srećom, tek o maloj materijalnoj šteti, što nam je potvrdila i PU krapinsko - zagorska koju smo kontaktirali.

-Dojavu smo zaprimili u 7:24h, a u prometnoj nesreći nema ozlijeđenih, već je nastala samo manja materijalna šteta. Policijski službenici PU krapinsko - zagorske obavljaju očevid, nakon kojeg će biti poznati uzrok i okolnosti ove manje prometne nezgode - rekli su nam iz PU krapinsko - zagorske.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook