Prethodni članak
Sljedeći članak

UŽAS NA AUTOCESTI: U nesreći sudjelovalo 10 vozila, tri kamiona i autobus


Nekoliko prometnih nesreća u kojima je sudjelovalo 10 osobnih automobila, tri teretna vozila i jedan autobus dogodilo se oko 18.20 na autocesti A3 Bregana-Lipovac, na južnoj kolničkoj traci kod Nove Gradiške.

Kako saznaje Jutarnji, jedna osoba je smrtno stradala, dok je 11 osoba ozlijeđeno, od čega četiri teže. Ozlijeđeni su prevezeni u bolnicu u Novoj Gradiški.

Na mjestu događaja su policijski službenici te djelatnici Hitne medicinske pomoći, HAC-a i JVP, a trenutno je rad žurnih službi usmjeren na pomoć i izvlačenje osoba iz vozila.

Za Jutarnji su iz policije kazali kako je autocesti jako gusta magla koja se naglo spustila što je vjerojatno izazvalo lančani sudar.

HAK izvještava kako je promet između čvorova Okučani i Nova Gradiška u smjeru Lipovca zatvoren te vozi se obilazno državnim cestama. Također se zbog guste magle vozi uz ograničenje brzine od 40 km/h.

Iz HAK-a naglašavaju kako je između čvora Slavonski Brod (istok) i odmorišta Sredanci (228+000 km i 229+000 km) u smjeru Bregane, kolona je oko dva km.

Također danas oko 18.25 sati, zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći na sjevernoj kolničkoj traci autoceste A3 kod Zadubravlja, u kojoj su sudjelovala tri vozila (teretni i osobni automobili), a u kojoj je jedna osoba ozlijeđena.

Iz HAK-a upozoravaju na smanjenu vidljivost zbog magle mjestimice u unutrašnjosti, osobito na istoku Hrvatske te vozače upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Detalji u vezi prometne nesrećebit će poznati nakon završetka očevida koji će najvjerojatnije potrajati do ranih jutarnjih sati.


Još članaka iz "Vijesti"

Facebook