Prethodni članak
Sljedeći članak

Užas kod Zagreba: U teškoj nesreći jedna osoba poginula, dvije ozlijeđene!

Fotografija je ilustrativnog karaktera


Kako su potvrdili iz PU Zagrebačke, u subotu navečer oko 19 sati u Kerestincu je došlo do teške prometne nesreće u kojoj je jedan čovjek poginuo. a dvije su osobe ozlijeđene.

-Taj automobil je išao iz suprotnog smjera, krivudao je po cesti i onda završio u našoj traci, točno ispred nas. Već sam se krenula opraštati od svoje obitelji jer sam mislila da je gotovo... No, na sreću, suprug je uspio brzo reagirati i skrenuo je naglo na livadu kako bi izbjegao sudar i tako nam svima spasio život. Nažalost, ovi koji su bili iza nas, nisu uspjeli izbjeći ga... Još uvijek mi idu suze jer su s nama u autu bila i naša djeca, oni su cijelim putem plakali od šoka, ispričala je za 24 sata potresena čitateljica koja je svjedočila toj teškoj nesreći.

- Vozač nije kočio, riječ je o čovjeku od nekih 70-tak godina. Nakon prvotnog šoka istrčala sam iz auta i pokušala mu pomoći, no bio je bez svijesti, a vrata su bila zaglavljena. Prizor je bio strašan - ispričala je čitateljica za 24 sata pa dodala:

- U drugom automobilu u koji se zabio, bio je također stariji bračni par. Na sreću, oni su bili pri svijesti, iako vidno ozlijeđeni. Poslije su i drugi vozači došli pomagati sve do dolaska Hitne i policije - rekla je.

Policijski očevid je u tijeku.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook