Prethodni članak
Sljedeći članak

Usred tjedna ozbiljna policijska akcija: Diljem Zagorja mjerit će se brzina, a sudjelovati mogu i građani

Građani imaju prigodu neposredno prisustvovati provedbi 24-satnog nadzora brzine na našim prometnicama


U cilju smanjenja prometnih nesreća uslijed nepropisne brzine kretanja vozila, odnosno povećanja broja vozača koji poštuju prometne propise i prometne znakove kojima se ograničava brzina kretanja vozila na prometnicama Europske unije, svih Policijskih uprava u Republici Hrvatskoj, pa tako i na području koje sigurnosno pokriva Policijska uprava krapinsko-zagorska, provoditi će se pojačani nadzor brzine kretanja vozila u organizaciji Europske mreže prometne policije - TISPOL.

Pojačani, kontinuirani 24-satni nadzor brzine provest će se od 6 sati 18. travnja do 6 sati 19. travnja 2018. godine (srijeda/četvrtak).

- Pozivamo građane da se uključe u provedbu akcije na način da nam predlože lokacije za vršenje nadzora brzine kretanja vozila, odnosno da predlože mjesta na kojima bi tijekom akcije policijski službenici trebali vršiti nadzor brzine kretanja vozila. Predložene lokacije trebale bi biti one za koje se smatra da na njima vozači ne poštuju ograničenja brzine kretanja vozila. Građane i predstavnike medija ovim putem obavještavamo da imaju prigodu neposredno prisustvovati provedbi 24-satnog nadzora brzine na našim prometnicama. Sve zainteresirane građane molimo da nam do 15. travnja 2018. godine (nedjelja) dostave prijedloge za lokacije nadzora brzine kretanja, te zamolbe za uključivanje u akciju na e-mail adresu: [email protected] - pozvala je PU krapinsko - zagorska.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook