Prethodni članak
Sljedeći članak

Uskrsni poklon paketi obiteljima s četvero i više maloljetne djece

'Organizirali smo podjelu paketa kako bi ovim višečlanim obiteljima, a ukupno ih je 14, uljepšali blagdane, a na taj način ujedno podižemo kvalitetu obiteljskog života te potičemo natalitet, kaže načelnik Darko Ban


Općinski načelnik Darko Ban zajedno s djelatnicima Jedinstvenog upravnog odjela Općine Bedekovčina podijelio je uskrsne poklon pakete obiteljima s područja Općine Bedekovčina s četvero ili više maloljetne djece, od kojih je najmanje jedno dijete predškolske dobi.

 Uskrsni poklon paket sadržava namirnice koje će obiteljima obogatiti ovogodišnji blagdanski stol, ali i ponešto slatko za naše najmlađe, što ih je posebno razveselilo.

 - Djeca i mladi naša su budućnost i mi u Općini vodimo brigu o tome da im pružimo djetinjstvo i mladost kakvu zaslužuju. Naši najmlađi uskoro će krenuti u novi dječji vrtić koji gradimo sami, bez ičije pomoći i tamo će biti sigurna i zbrinuta, a školarcima pomažemo financijski i na druge načine kroz cijelo njihovo obrazovanje. Osmijeh na dječjem licu, njihova sreća i zadovoljstvo neprocjenjivi su, stoga su trudimo da ovdje u našoj općini budu zadovoljni i djeca i njihovi roditelji – rekao je načelnik Ban.

 Dodao je da ga raduje činjenica da na području Općine Bedekovčina ima dosta obitelji s više djece i da su upravo njih željeli ugodno iznenaditi uoči predstojećih uskršnjih blagdana.

- Organizirali smo podjelu paketa kako bi ovim višečlanim obiteljima, a ukupno ih je 14, uljepšali blagdane, a na taj način ujedno podižemo kvalitetu obiteljskog života te potičemo natalitet. Samo neka bude što više djece, a mi ćemo uvijek pronaći način da njima i njihovim obiteljima olakšamo i uljepšamo život – kazao je Ban dodavši da je sreća najmlađih najvažnija, a posebice u blagdansko vrijeme.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook