Prethodni članak
Sljedeći članak

Uskoro finale izbora za miss: Naša Arijana zasjala u prekrasnim izdanjima s domaćim nakitom


U New Orleansu održano je prednatjecanje za Miss Universe i national costume show, a veliko finale slijedi za dva dana.

Svoje mjesto u Top 15 pokušale su izboriti 84 djevojke iz svih krajeva svijeta, a predstavnica Hrvatske, naša Zagorka iz Krapine, Arijana Podgajski, nastupila je u rozoj elegantnoj haljini Sherri Hill haljini i nakitu draguljarnice Dodić!

Preliminarno natjecanje je ujedno i najvažniji dio izbora za Miss Universe jer je to ulaznica za polufinale odnosno TOP 15. Ove godine se prema novom formatu natjecanja bira Top16 jer će jedna od zemalja ući putem internet gladovanja , Miss fotogeničnosti, Miss kolegijalnosti a dodijeliti će se i nagrade za najbolju kandidatkinju u kupaćem kostimu i večernjoj haljini. 

U Arijaninom ormaru izabrane su Bariba haljine koje su joj dio svakodnevnog večernjeg i dnevnog stylinga, ali i nacionalna haljina kojom je predstavljala ljepote Zagorja i Bajku na dlanu. Upravo je s nacionalnim kostimom dizajniranom od strane Mine Petre, koji je ručni oslikala Antonia Maričević, sudjelovala na i na upravo održanoj paradi nacionalnih kostima noseći i tradicijski nakit, zlatna licitarska srca zlatarnice Vrančić iz Zaboka.

Tko će postati nova Miss Universe, doznat ćemo uskoro.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook