Prethodni članak
Sljedeći članak

URUČENE NAGRADE BEDEKOVČANSKIM ODLIKAŠIMA: 'Svaki vaš uspjeh se vrednuje'

Nažalost, ove godine zbog situacije uzrokovane epidemijom COVID-19 virusa, ove godine svečanom prijemu nisu nazočili mentori, učitelji, profesori, ravnatelji škole te roditelji učenika


U subotu, 3. rujna, Općina Bedekovčina održala je tradicionalni svečani prijem prigodom uručenja nagrada učenicima s područja Općine Bedekovčina koji su završili svih osam razreda osnovne škole s odličnim uspjehom, sva četiri razreda srednje škole s odličnim uspjehom ili osvojili prvu, drugu ili treću nagradu na županijskom ili državnom natjecanju. Ovaj prijem je dugogodišnja tradicija Općine Bedekovčina, a održava se kako bi djecu nagradili za njihov trud, ustrajnost i predanost svojim obavezama.

Nažalost, ove godine zbog situacije uzrokovane epidemijom COVID-19 virusa, ove godine svečanom prijemu nisu nazočili mentori, učitelji, profesori, ravnatelji škole te roditelji učenika.

No, općinski načelnik iskoristio je ovu priliku te putem učenika prenio je čestitke mentorima, učiteljima, profesorima, ravnateljima na uspješnom radu, za koji je naglasio da ponekad zna biti zahtjevan, osobito u trenutnoj epidemiološkoj situaciji, ali da su prisutni učenici dokaz njihove predanosti i uspjeha u radu.
Također, čestitao je i roditeljima te naglasio da su roditelji podrška svojoj djeci tijekom cijelog školovanja. "Vjerujem da su u ovom trenutku izuzetno ponosni, na što imaju apsolutno pravo" - istaknuo je općinski načelnik.

 

Nagrađeno je sveukupno 27 učenika s područja Općine Bedekovčina. Novčanu nagradu u iznosu od 200,00 kn te monografiju Općine "Plemenito srce Bedekovčine" učenicima je uručio načelnik Općine Bedekovčina Darko Ban.

Također, ove godine općinski načelnik uručio je i posebnu nagradu Iris Trgovec koja je završila Gimnaziju Antuna Gustava Matoša u Zaboku, sve razrede s odličnim uspjehom, a ove godine je na državnoj maturi uz peticu iz matematike koju je riješila bez greške - 100% i informatike (riješeno 98%), odličan dobila i na hrvatskom i engleskom jezik te je zbog iznimnog rezultata na maturi iz informatike na državnoj razini podijelila novčanu nagradu s još jednom maturanticom koju dodjeljuje Boris Sakač- jedan od doajena hrvatske informatike.

Općinski načelnik tom je prilikom poručio učenicima kako se svaki njihov uspjeh vrednuje te kako učenike treba potaknuti da i dalje vrijedno sakupljaju znanje i usavršavaju se u području za koji su sami iskazali interes.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook