Prethodni članak
Sljedeći članak

[URUČENE IM STRANAČKE ISKAZNICE] U HDZ se učlanilo 30-ak novih članova

U Zaboku su u četvrtak uručene stranačke iskaznice novim članovima HDZ-a


U Zaboku su u četvrtak uručene stranačke iskaznice novim članovima HDZ-a. Rezultat je to rada vodstva Gradske organizacije HDZ-a s povjerenikom Alenom Gerekom.

– Našoj je stranci pristupilo novih 30-ak članova, a osim što smo njima u četvrtak podijelili iskaznice, dobilo ih je i devet članova koji su pristupili HDZ-u u proteklom periodu. Učlanjenje tih mladih obrazovanih ljudi dobrodošao je i pravi iskorak prema sinergiji s iskusnijim članovima, od kojih su neki i utemeljitelji stranke. Zajedno ćemo se potruditi napraviti što kvalitetniji rezultat u Zaboku, ali i u cijeloj Krapinsko-zagorskoj županiji – poručio je Gerek.

U Zaboku je bio i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a i saborski zastupnik Žarko Tušek koji je čestitao gradskom vodstvu i novim članovima stranke.

– Posebno zahvaljujem brojnim vrijednim mladim ljudima koji su se odlučili politički angažirati u današnje vrijeme kada mladi najčešće bježe od političkog angažmana ili se, ako se već uključuju u politiku, to rade u nekim platformama koje nisu institucionalne ili ozbiljne organizacije. Drago mi je što su odabrali upravo HDZ, što su shvatili da je HDZ stožerna i najveća hrvatska stranka i da kroz stvaranje i rad u našoj stranci mogu doprinijeti razvoju svojega grada Zaboka. Upravo to je i bio njihov ključni motiv – doprinijeti kvalitetnijim rješenjima u društvenom životu i razvoju grada, ali i cijelog Hrvatskog zagorja. Neki od njih će sigurno svoj doprinos dati i na širem polju – rekao je Žarko Tušek koji je podsjetio na politiku Vladu prema Hrvatskom zagorju i višemilijunskim investicijama u Krapinsko-zagorskoj županiji.

– Jedno od najvećih gradilišta u Hrvatskom zagorju, u našoj županiji, jest upravo grad Zabok koji je danas stjecište nekih od najvećih građevinskih, infrastrukturnih, prometnih investicija. Zabok se intenzivno spaja sa Zagrebom realizacijom projekta elektrifikacije željeznice Zaprešić-Zabok i rekonstrukcijom cijele pruge. U Zaboku danas imamo mega gradilište, rekonstrukciju najfrekventnije prometnice u županiji, državne ceste Ulice dr. Franje Tuđmana, s nizom rotora i cijelim paketom infrastrukturnih rješenja. Cesta vrijedi oko 33 milijuna kuna, pruga gotovo 600 milijuna i danas se pokazuje sva snaga, kreativnost i sposobnost aktualne vlade u Hrvatskom zagorju u cijelosti, a Zabok je na neki način središnje mjesto ponajvećih investicija – dodao je predsjednik krapinsko-zagorskog HDZ-a.

 – Zabočanke i Zabočanci na to moraju biti ponosni i to je jasna poruka da, iako HDZ u Zaboku već godinama nije na vlasti, jednako skrbimo o svakom dijelu naše Krapinsko-zagorske županije. Zahvaljujući tome, Zabok se razvija punim plućima i uz Krapinu, glavni grad županije, postaje središnje mjesto društvenog, prometnog i gospodarskog razvoja ovoga dijela Hrvatskog zagorja – zaključio je Tušek.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook