Prethodni članak
Sljedeći članak

Upišite svoju djecu u školu Malac Genijalac i omogućite im inovativne metode učenja!

Najbolji programi za vaše malce...

Svaki roditelj želi najbolje za svoje dijete, a inovativna škola Malac Genijalac Vašem će malcu pružiti upravo to, najbolji trening za mozak. Ova škola brzo je postala omiljena u županiji, jer nudi nove metode učenja i usvajanja znanja. Osigurajte svom djetetu mjesto na vrijeme jer upisi za jesenske programe su u tijeku!

 

Međunarodna škola Malac Genijalac fokusirana je na razvoj kognitivnih sposobnosti i intelektualnih potencijala djece, a namijenjena je djeci prosječnih i natprosječnih sposobnosti u dobi od 3 do 12 godina i svi oni mogu savladati naše programe.

 

- Ako niste sigurni koji je program prikladan za Vašeg malca, obratite nam se i odgovorit ćemo na sva Vaša pitanja. Ubrzo organiziramo besplatni ogledni sat na kojem možete saznati sve detalje o našim programima. Broj mjesta za ogledni sat i jesenske upise u Zaboku je ograničen stoga nas kontaktirajte što prije – poručuju iz poznate škole Malac Genijalac.  Djecu koja već jesu na listama čekanja kontaktirat ćemo krajem kolovoza.

 

Za programe škole vlada veliki interes, a svoje dijete možete upisati već u ranoj dobi.

 

Djecu od 3 do 6 godina upisujemo u program Numicon. Djeca će upoznati svijet matematike kroz igru pomoću Numicon oblika, a nastava se odvija jedanput tjedno u trajanju od 2 školska sata.

 

Znanstveno je dokazano da je Mentalna aritmetika najbolji trening za mozak. U Japanu je obavezni predmet u nižim razredima osnovne škole, a učenjem discipline razvijaju se koncentracija, pažnja, pamćenje, fotografsko pamćenje, logičko razmišljanje i zaključivanje, vizualizacija, mašta i samopouzdanje. Ako je vaše dijete dobi od 4 do 12 godina možete ga upisati u ovaj popularni program na kojem će uz abakus, didaktičke igre i mentalnu aritmetiku, razvijati kreativni i racionalni dio uma, logičko razmišljanje, koncentraciju i samopouzdanje. Nastava se odvija jedanput tjedno kroz 3 školska sata. U lipnju se održala međunarodna olimpijada u Mentalnoj aritmetici na kojoj je sudjelovalo čak 12 polaznika škole Malac Genijalac Zabok I to nakon samo 4 mjeseca nastave!

 

Održati ćemo promocije škole, te će nam biti drago da nam se pridružite na sljedećim lokacijama:

Knjižnica Zlatar

18.08.

17:30h – djeca od 3-5 godina

18:30h – djeca od 5 -12 godina

 

Dječji vrtić Sveti Križ Začretje

21.08. u 15,00h

 

Kontakt

[email protected]

0994931781

https://malacgenijalac.hr/zabok/ 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook