Prethodni članak
Sljedeći članak

[ULAZ BESPLATAN] Večeras u zabočkoj sportskoj dvorani ženska košarkaška reprezentacija dočekuje Njemačku

U nedjelju 17. 11. u 19 sati očekuje na novi košarkaški spektakl u Gradskoj sportskoj dvorani u Zaboku


Ženskoj košarkaškoj reprezentaciji očito se svidio ambijent u zabočkoj sportskoj dvorani, nakon što su njoj pobijedile reprezentaciju Makedonije, prije godinu dana u sklopu kvalifikacija za EP, koje nažalost nisu uspjele izboriti. Godinu dana kasnije na istom će mjestu naše reprezentativke dočekati reprezentaciju Njemačke u sklopu novog ciklusa kvalifikacija za EP, koje će se održati u Francuskoj i Španjolskoj. Ova utakmica odigrati će se u nedjelju 17 studenog s početkom u 19 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Zaboku, s direktnim prijenosom na SPTV. Ulaz na utakmicu je besplatan.

Izbornik Stipe Bralić u nedjelju je u zabočkoj dvorani odradio prvi trening sa svojim izabranicama, a prije utakmice u Zaboku očekuje ih prva kvalifikacijska utakmica u Latviji 14. studenog.

- Prvi trening smo odradili bez tri igračice koje još nisu stigle: Iva Brkić, Mia Mašić i Klaudia Periša. Sve su igračice prvi trening odradile dosta dobro. Što je najbitnije, nema nikakvih ozljeda iz klubova. Ekipa je dosta mlada i puno tih igračica može igrati jedan duži period za reprezentaciju. Problem je u tome što imamo vrlo kratak period za uigravanje i što je ovo prvi put da ekipa nastupa u ovakvom sastavu pa nećemo imati priliku da se testiramo jer odmah u prvoj utakmici idemo u vatru. No, dosta sam pozitivno iznenađen jer cure imaju dosta talenta i dosta su fizički i košarkaški moćne, a kako će to izgledati na terenu, vidjet ćemo za koji dan - otkrio nam je Stipe Bralić.

Pod vodstvom izbornika Stipea Bralića i njegovih pomoćnica Vedrane Grgić Fonseca i Ive Borović Gregov boje Hrvatske braniti će: Andrijana Cvitković (Rutronik Stars Keltern, Njemačka), Lea Miletić (Enea AZS Poznan, Poljska), Ana-Marija Begić (Virtus Segafredo Bologna, Italija), Klaudia Periša (Bellona Kayseri Basketbol, Turska), Mia Mašić (Magnolia Basket Campobasso, Italija), Josipa Silov (ŽKK Šibenik), Ivana Dojkić (Atomerőmű Ksc Szekszárd, Mađarska), Iva Brkić (CDB Clarinos, Španjolska), Ana Petrak (ŽKK Medveščak), Carmen Miloglav (Deportivo Promete, Španjolska), Ivana Tikvić (AD Pallacanestro Femminile Broni 93, Italija), Iva Slonjšak (Elazig Il Özel Idare, Turska), Nina Premasunac (AD Pallacanestro Femminile Broni 93, Italija), Nina Dedić (WBC Energa Torun, Poljska), Ivana Blažević (Flippo Baskets BG 74 Göttingen, Njemačka).

Nikako nemojte propustiti ovaj košarkaški spektakl i dođite bodriti naše košarkašice na putu prema važnoj pobjedi. Malo sredina ima priliku ugostiti reprezentaciju, što je velika čast i priznanje za Zabok.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook