Prethodni članak
Sljedeći članak

UKLJUČITE SE U AKCIJU: Pomognite prikupiti sredstva za Hrvojevo liječenje!

U nedjelju će se u Poznanovcu održati humanitarna akcija s ciljem prikupljanja sredstava za liječenje teško oboljelog Hrvoja Draškovića


Airsoft tim A.T. Raven na čelu s voditeljem Mariom Kovačićem organizira u nedjelju hvalevrijednu akciju prikupljanja humanitarne pomoći za troškove liječenja teško oboljelog Hrvoja Draškovića kojemu predstoji terapija zloćudnog tumora u Njemačkoj.

–Preko medija sam saznao za zdravstveno stanje Hrvoja Draškovića i ni sekunde nisam dvojio. I tako je nastala humanitarna akcija za Hrvoja koju se održava 13.11. u Poznanovcu na našem terenu. Do sada je sudjelovanje potvrdilo 20 airsoft timova iz Hrvatske i Slovenije, a iz minute u minutu taj broj raste. Akciji su se pridružili i lokalni ugostitelji teobrtnici –pozivaju sve da se odazovu humanitarnoj akciji organizatori događanja Mario Kovačić i Tomica Gulija.

Druženje počinje u nedjelju u 9 sati nakon čega se prikupljaju sredstva zahvaljujući tomboli s nagradama za koju će se moći kupiti bon u vrijednosti od 50  kuna. Za nagrade su se svojim donacijama pobrinule trgovine airsoft/vojnom opremom. Nakon tombole uslijedit će airsoft susret u trajanju od tri sata. Mjesto okupljanja je kod dvorca u Poznanovcu, a svi zainteresiranise mole da obavezno ponesu zaštitne naočale ako žele vidjeti i upoznati airsoft, sport u kojem se s replikama pravog oružja odigrava zamišljeni scenarij na određenom terenu između dvije ili više ekipa.

–Dođite u nedjelju u Poznanovec, pokažite veliko srce i upoznajte airsoft koji će vam se sigurno svidjeti – pozivaju organizatori iz airsoft tima A.T. Raven.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook