Prethodni članak
Sljedeći članak

[UHVAĆEN NA DJELU] U zagorski mljekomat u Zagrebu provalio čak četiri puta

  • foto: ilustracija

    foto: ilustracija


Zagrebačka policija uhitila je provalnika kojega sumnjiči da je od sredine listopada 'zaradio' više od 10.000 kuna krađom novca iz mlijekomata. Osumnjičeni 37-godišnjak uhvaćen je na djelu 31. listopada dok je obijao mlijekomat na zaprešićkom Trgu žrtava fašizma, piše 24sata.

Na meti su mu se našli uređaji za prodaju domaćeg mlijeka na području Susedgrada, Velike Gorice i Trešnjevke, a do kase s novcem je uglavnom dolazio obijajući vrata hladnjaka ili lomeći lokote, kažu u policiji. Inače, na zagrebačkom području mljekomate imaju i zagorski proizvođači mlijeka.

Vladimir Ljubić iz Velike Horvatske u općini Desinić za naš je portal rekao kako na sreću, u njegov mljekomat u Zagrebu nije provaljeno, pretpostavlja da zato što se sam mljekomat nalazi u blizini policije. No, na mljekomate njegovih kolega mljekara, lopov se vraćao više puta.

Zagorskom mljekaru Anđelku Kiseljaku iz Straže Krapinske u mljekomat je provaljeno čak četiri puta unatrag 3 tjedna. Ukradeno mu je oko 700 kuna u novcu i preko 1000 eura vrijedne opreme.  - Obijao je lokote, pa otvarao vrata... Naš mljekomat nalazi se u sklopu voćarne, i ljudi su nam svaku provalu dojavili. Svaki smo puta popravljali i kupovali nove lokote.  Zbog tog problema smo održali i krizni stožer zadrugara na kojem smo dogovarali kako tome stati na kraj. Napravio nam je veliku štetu, ali pri zadnjoj provali kod kolege mljekara je uhvaćen na djelu - rekao je za zagorje.com Kiseljak. Lopov mlijeko nije krao.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook