Prethodni članak
Sljedeći članak

Uhićeni su roditelji teško ozlijeđene curice koja se bori za život u Klaićevoj


Uhićeni su roditelji 2.5-godišnje djevojčice koja je teško ozlijeđena dovezena u Klaićevu bolnicu, potvrđeno je  Indexu.

U tijeku je kriminalističko istraživanje kojim bi se trebale utvrditi sve okolnosti stradavanja djeteta. Nakon toga će protiv roditelja biti podnesena odgovarajuća prijava.

"Roditelji su uhićeni i za sad ih se tereti za kazneno djelo povrede djetetovih prava iz Stavka 3. Kaznenog zakona za koje je predviđena kazna od jedne do osam godina zatvora. Ostala djeca iz obitelji su rješenjem centra za socijalnu skrb smještena u udomiteljsku obitelj", kazao je glasnogovornik policije Damir Brezić. Roditelji su uhićeni sinoć oko 22,50 sati.

Podsjećamo, Hrvatskom je jučer odjeknuo nezapamćeni slučaj brutalnog ozljeđivanja 2.5-godišnje djevojčice. Ona je s teškim nagnječenjem mozga, ali i teškim ozljedama cijele glave, u srijedu iz bolnice u Novoj Gradiški prebačena u zagrebačku Klaićevu bolnicu. Curica je operirana i sada je na intenzivnoj, priključena je na respirator i vitalno ugrožena. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook