Prethodni članak
Sljedeći članak

UHIĆENA DVA ZAGORCA! Javno su objavljeni i razlozi uhićenja

  • policija ilustracija policijsko vozilo

    Foto: Pixsell (Fotografija je ilustrativna i nije u vezi s navedenim događajem)


PU krapinsko – zagorska izvjestila je da je 28-godišnji vozač koji je zaustavljen tijekom nadzora prometa 29. ožujka, jučer oko 12 sati doveden je na Općinski sud gdje mu je rješenjem određena novčana kazna u iznosu od 2.600 eura i određeno zadržavanje u zatvoru u trajanju od 15 dana, vozač je u popodnevnim satima predan u Zatvor u Zagrebu.

Podsjetimo, 29. ožujka 2024. godine, oko 4 sata u Svetom Križu policijski službenici tijekom nadzora prometa zaustavili su 28-godišnjeg vozača koji je upravljao osobnim vozilom za vrijeme izrečene mjere zabrane upravljanja motornim vozilom, odbio je preliminarno testiranje radi utvrđivanja prisutnosti droga u organizmu te je dragovoljno predao 0,20 grama marihuane.

Donesena je i presuda 32-godišnjem vozaču koji je jučer zatečen u počinjenju prometnog prekršaja u Pregradi. Jučer, 29. ožujka oko 13 sati doveden je na Općinski sud gdje mu je određena kazna zatvora u trajanju od 15 dana uvjetno na jednu godinu i bez naknade osobni automobil je oduzet u korist Republike Hrvatske.

Prilikom nadzora vozača utvrđeno je kako je 32-godišnjak upravljao vozilom za vrijeme dok mu je izrečena mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije te kako je već nekoliko puta pravomoćno kažnjavan za prekršaje u cestovnom prometu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook