Prethodni članak
Sljedeći članak

Udruga Hrvatska žena Krapina priprema se za Medeni sejem, koji će se održati 4. prosinca

Pridružite nam se u aktivnostima i pomozite u prikupljanju sredstava za potrebite, pozivaju iz udruge


Nakon prošlogodišnjeg izostanka Medenog sejma, zbog epidemioloških mjera, sada se sa posebnim žarom pripremamo za sudjelovanje na ovogodišnjem. Żelja nam je da svojim sudjelovanjem doprinesemo uspjehu ove manifestacije, ali da kao i dugi niz godina unazad, uz Vašu pomoć ponudimo domaće medene i druge sitne kolače – kaže Marija Hlebec, predsjednica Udruge Hrvatska žena Krapina.

Prihod od prodaje kolača sa svakog Medenog sajma ide u humanitarne svrhe, pa će tako i ove godine udruga opet pomoći potrebitima s područja grada Krapine i okolice. - Stoga vam se obraćam s toplom zamolbom da nam se pridružite u aktivnostima te da barem malim doprinosom pripomognete u prikupljanju sredstava za potrebite. Ako ikako možete, ispecite nešto od prigodnih medenih i drugih sitnih kolača, koje će naše članice preuzimati i pripremiti za humanitarnu ponudu.

Ove godine Medeni sejem će se odrżati u subotu 4. prosinca s početkom u 9 sati na Gajevom trgu. Stoga Udruga poziva da se kolači donesu dan ranije u prostorije Udruge, Gajev trg 12, 1. kat, u petak 3. prosinca od 14 do 16 sati. - Radujemo se Vašem sudjelovanju, kao i posjeti na Medenom sejmu. Unaprijed srdačno zahvaljujem na odazivu i spremnosti da pomognete potrebitima, kako u ime naše udruge, tako i svih onih kojima ćete upravo Vi svojim angažmanom izazvati osmjeh na licu u ova čudljiva vremena. Ukoliko niste u mogućnosti ispeći kolače, a želite pomoći, možete svoj prilog dati na štandu ili uplatiti donaciju na naš žiro račun HR0423400091110027611 Udruga „Hrvatska žena“ Krapina – pozivaju iz Udruge.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook