Prethodni članak
Sljedeći članak

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata KZŽ donirala računala Udruzi umirovljenika općine Tuhelj

U ime UDVDR Krapinsko-zagorske županije donaciju je uručio je zamjenik predsjednika Josip Horvatin


U petak, 6. ožujka u vijećnici Općine Tuhelj održana je primopredaja dva računala s programima dobivena iz donacija koja je Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Krapinsko-zagorske županije donirala Udruzi umirovljenika općine Tuhelj.

U nazočnosti članova UDVDR, načelnika Mladena Hercigonje, članova Udruge umirovljenika Općine Tuhelj te hrvatskih branitelja s područja Općine Tuhelj, donaciju osobnih računala preuzela je predsjednica Udruge umirovljenika Općine Tuhelj Ivanka Tisanić. U ime UDVDR Krapinsko-zagorske županije donaciju je uručio je zamjenik predsjednika Josip Horvatin. Prisutne je pozdravio načelnik Mladen Hercigonja ističući važnost naših udruga za razvoj samog Tuhlja. Pohvalio je rad udruge branitelja i njihove napore kojima i nakon završetka Domovinskog rata aktivno rade na razvitku naše države i pomažu drugim udrugama svojim donacijama, a predsjednica Udruge umirovljenika Ivanka Tisanić zahvalila se UDVDR KZŽ na ovoj hvalevrijednoj donaciji ističući kako će donirana računala uvelike pomoći našim umirovljenicima.

Zamjenik predsjednika Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata KZŽ Josip Horvatin upoznao je prisutne s projektom informatičkog opismenjavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji koji udruga provodi, ističući mogućnost organiziranja informatičkog tečaja za naše umirovljenike. - Zahvaljujemo UDVDR KZŽ na vrijednoj donaciji Udruzi umirovljenika Općine Tuhelj - poručili su iz Općine Tuhelj.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook