Prethodni članak
Sljedeći članak

U zagrebačkoj Areni postavljaju krevete za lakše oboljele od koronavirusa

Lakše oboljeli bit će premješteni u Arenu iz bolnica kako bi se se u bolnicama oslobodili kapaciteti za smještaj teže oboljelih od koronaviusa. Krevete u hodnicima Arene postavljaju pripadnici Civilne zaštite.


foto izvor Wikipedia

U zagrebačkoj Areni u tijeku je postavljanje bolničkih kreveta koji će u slučaju potrebe biti namijenjeni za smještaj lakše oboljelih od koronavirusa, doznaje se u petak u Nacionalnom stožeru civilne zaštite, kako prenosi Večernji .hr.

Lakše oboljeli bit će premješteni u Arenu iz bolnica kako bi se se u bolnicama oslobodili kapaciteti za smještaj teže oboljelih od koronaviusa. Krevete u hodnicima Arene postavljaju pripadnici Civilne zaštite. – To što je snimljeno pokazuje našu spremnost – rekao je ministar Vili Beroš koji je komentirao snimku na kojoj se vidi da se postavljaju kreveti u Areni. Dodao je da je Arena Zagreb jedan od sekundarnih centara za prijam bolesnika. Takvih će centara biti i u drugim gradovima. Iz zagrebačkog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama poručili su da je Arenu Zagreb mobilizirao Stožer civilne zaštite RH, prenosi Večernji.hr.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook