Prethodni članak
Sljedeći članak

U Zaboku besplatna radionica za nezaposlene žene koje su doživjele bilo koji oblik nasilja

Datumi održavanja su 17., 18. i 19.06.2020. od 9.00 do 15.00 sati


Ako ste nezaposlene i u životu ste bile izložene nekoj vrsti nasilja, prijavite se i pridružite se u Zaboku na besplatnoj Radionici osnaživanja žena. Datumi održavanja su 17., 18. i 19.06.  od 9.00 do 15.00 sati. Radionice za građanstvo održat će se u u srijedu 17. i četvrtak 18. lipnja od 9 do 15 sati te u petak 19. lipnja do 13:30 sati, dok je u petak 19. svibnja predviđena radionica za institucije i udruge, odnosno za stručanjake koji se bave problematikom nasilja i održat će se od 13:30 do 16:30 sati. Mjesto održavanje je Zelena dvorana, Trg svete Jelene 6 Zabok.

- Tri dana ćemo se družiti, osnaživati, podržavati i zajedno raditi na unaprjeđenju socijalnih i komunikacijskih vještina, asertivnosti, naših prezentacijskih i pregovaračkih vještina. Naučit ćemo pisati kvalitetnije životopise i pripremat ćemo se za uspješne intervjue za posao. Sve ovo će pomoći da vam se lakše otvore prilike za ravnopravno sudjelovanje na tržištu rada.Dodatno ćemo se osnažiti i vratiti samopouzdanje na radionicama samoobrane temeljene na Krav Maga borilačkoj vještini koje će vam dati dodatnu sigurnost. Ovom radionicom želimo potaknuti osobni razvoj, pružiti podršku i osnažiti nezaposlene i zlostavljane žene. Zajedno možemo doprinijeti povećanju javne svijesti o ovoj problematici jer, još uvijek, velik broj naših građana smatra kako je nasilje nad ženama svakodnevna situacija. Posljedice zlostavljanja nisu samo fizičke i psihičke. Uključuju i nisku razinu samopoštovanja, socijalno isključivanje i niz izazova koji utječu na svakodnevni život - poručili su organizatori.

Radionica se održava u sklopu nacionalna kampanje osnaživanja žena „Sofija“ radi na aktivnom osnaživanju i osposobljavanju žena za nošenje s izazovima u društvu u kojem živimo te njihovom osposobljavanju za aktivnije sudjelovanje na tržištu rada. Stavljamo naglasak na važnost umrežavanja i povezivanja institucija koje su uključene u sustav suzbijanja i prevencije nasilja nad ženama – policije, sudstva, socijalnih službi, organizacija civilnog društva i samih žrtava nasilja.

Cjelokupan program doprinijet će osobnom razvoju, podršci i osnaživanju nezaposlenih i zlostavljanih žena. Svi elementi projekta svojevrstan su alat komunikacije, socijalnog uključivanja, savjetovanja i dostupnosti za sve dionike te će doprinijeti povećanju javne svijesti o problematici.

I zato, pridružite se našoj radionici i s nama učinite prvi korak prema boljoj budućnosti! Prijavite se na besplatne radionice jer je svaka od nas #jacanegostomislis

LINKOVI ZA PRIJAVU: https://sofija.hr/projekt-sofija/prijavi-se-na-besplatnu-radionicu-osnazivanja-zena-u-zaboku/

https://sofija.hr/sofija/prijava-na-besplatnu-radionicu/


 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Pojačan je promet na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče i A2 Zagreb-Macelj u oba smjera, Istarskom ipsilonu u smjeru graničnih prijalaza Kaštel i Plovanija, autocesti A7 GP Rupa-Rijeka u smjeru Rijeke te na pojedinim graničnim prijelazima. Povre...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program