Prethodni članak
Sljedeći članak

U Tuhelj stiže 10.000 eura za projekt Mladi za Tuhelj


Jučer je u Zagrebu održano svečano potpisivanje i podjela Ugovora o dodjeli financijskih sredstava temeljem Poziva za prijavu projekata usmjerenih mladima za financijsku potporu iz raspoloživih sredstava dijela prihoda od igara na sreću i Državnog proračuna za 2023. godinu, čemu je nazočio i Hrvoje Novak, voditelj LAG-a Zagorje-Sutla.
Rezultat je to prijave LAG-a Zagorje-Sutla na natječaj Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade u partnerstvu s Općinom Tuhelj na projektu Mladi za Tuhelj – Lokalni program za mlade 2024. – 2028. Iznos ostvarene potpore iznosi 10.000 eura.

LAG Zagorje-Sutla će tako u predstojećem razdoblju, u partnerstvu s Općinom Tuhelj i u suradnji s njenim savjetodavnim tijelom, Savjetom mladih Općine Tuhelj, održati niz aktivnosti koje će u konačnici rezultirati donošenjem Lokalnog programa za mlade Općine Tuhelj za navedeno razdoblje.

- Radujemo se zajedničkoj suradnji s LAG Zagorje - Sutla i potpori Savjet mladih Općine Tuhelj u izradi novog dokumenta u kojem će se sistematizirati mjere i aktivnosti na temelju iznesenih prijedloga i potreba mladih s ciljem unapređenja i kvalitete života mladih u općini Tuhelj - poručuju iz Opine Tuhelj.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook